Chrońmy klimat, chrońmy ludzi

Stawmy razem czoło kryzysowi klimatycznemu

Nie pozwólmy, by katastrofa klimatyczna zniszczyła przyszłość naszą i naszych dzieci. Greenpeace działa przeciwko temu, co najbardziej szkodzi klimatowi: elektrowniom węglowym, nowym kopalniom i wylesianiu. Twoje wsparcie wzmacnia skuteczność naszych działań i walki o bezpieczny świat dla nas wszystkich. A jeśli wybierzesz wsparcie comiesięczne, w podziękowaniu otrzymasz ebooka "Władcy jedzenia". Wybierz kwotę wsparcia:
Chrońmy klimat, chrońmy ludzi

Zadbaj z nami o bezpieczną planetę i jej mieszkańców

By ograniczyć skutki katastrofy klimatycznej zostało nam 11 lat. Nie możemy dłużej czekać, jeśli chcemy zachować świat, jaki znamy. Uzupełnij swoje dane:

Chrońmy klimat, chrońmy ludzi

Jeszcze nie jest za późno, ale musimy działać już teraz!