Już od 15 lat działamy razem dla środowiska!

Greenpeace to ludzie tacy jak Ty!

Greenpeace działa, by chronić klimat i to, co najcenniejsze w przyrodzie. W Polsce i na świecie walczymy z plastikową epidemią, wycinką ostatnich dzikich lasów, przełowieniem i chronimy zagrożone gatunki. Pomóż nam tym - razem mamy wielką moc. A jeśli wybierzesz wsparcie regularne, w podziękowaniu otrzymasz ebook "Władcy jedzenia". Wybierz kwotę wsparcia:
Już od 15 lat działamy razem dla środowiska!

Zadbaj z nami o bezpieczną planetę i jej mieszkańców

Nie możemy dłużej czekać, jeśli chcemy zachować świat, jaki znamy. Wspólnie możemy ocalić ostatnie fragmenty dzikiej przyrody. Uzupełnij swoje dane:

Już od 15 lat działamy razem dla środowiska!

Dziękujemy, że chcesz wspierać nasze działania. Razem mamy wielką moc!