Już od 15 lat działamy razem dla środowiska!

Chrońmy wspólnie to, co najcenniejsze w polskiej przyrodzie

Greenpeace działa na rzecz ochrony najcenniejszych elementów polskiej przyrody - Puszczy Białowieskiej, Doliny Rospudy, pszczół, gatunków chronionych, serca Mazur czy Doliny Biebrzy. Pomóż nam w tym. A jeśli wybierzesz wsparcie comiesięczne, w podziękowaniu otrzymasz ebook "Władcy jedzenia". Wybierz kwotę wsparcia:

Chronimy najcenniejsze gatunki

W Polsce działamy na rzecz wzmocnienia ochrony gatunków zagrożonych i cennych przyrodniczo - udało nam się powstrzymać komercyjne polowania na żubry, dbamy o ochronę pszczół miodnych i dziko żyjących, patrzymy politykom na ręce w sprawie polowań na wilki. Uzupełnij swoje dane:

Już od 15 lat działamy razem dla środowiska!

Dziękujemy, że chcesz wesprzeć nasze działania. Razem mamy wielką moc!